Rekommenderas!

Jag gjorde fyra laminat i överkäken och är jättenöjd! Otroligt äkta resultat. Har tipsat om Kent till de jag känner som går i samma tankar. Det bäst av allt är att man inte behöver slipa på sina egna tänder alls. Ett fint leende gör mycket för självkänslan! Mina varmaste rekommendationer!

Susanna
Jag är så nöjd!!

Jag har alltid haft komplex för min sneda tänder och har alltid försökt att dölja det genom att helst inte le och skratta, framför allt inte på bild. Sen läste jag om Kent Nyman som är den enda i Sverige som inte slipar ner dom egna tänderna för att sätta kronor utan lägger istället tunna laminatfasader på dina egna tänder. Jag bokade tid direkt och jag är fantastiskt nöjd! Tänderna är jämna och fräscha på ett naturligt sätt och jag ler stort så ofta jag kan och rekommenderar varmt Kent och hans tandtekniker!!

Heba H
Helt otroligt!

Jag har haft glapp mellan tänderna vilket har gjort ett komplex hos mig och jag har alltid drömt om att få bort dessa.

Efter att jag blivit äldre och börjat jobba tänkte jag investera i mitt utseende. Jag letade efter olika tandläkare både i Sverige och utomlands alla ville slipa på mina tänder för att kunna sätta dit nya. Detta gjorde att jag blev osäker på det jag verkligen drömt om att göra. Av en slump hittade jag Kent Nymans hemsida. Han är den enda av tandläkarna jag pratat med som absolut inte slipar på ens egna tänder.

Jag gjorde 6 laminatfasader och funderar även på att göra fler för att få ett bredare leende.

Allt gick på två dagar då han har sin egna tandtekniner. Har rekomenderat honom för flera jag känner och de har med varit hos honom och vart jätte nöjda!

Jasmine
Fortfarande nöjd efter 10 år!

Jag har nu haft mina laminatfasader i 10 år och är fortfarande väldigt nöjd!

Tack för ett nytt vackrare leende! Kent Nyman rekommenderas varmt :)

Linn
Världsklass

Jag har alltid varit missnöjd med mitt leende pga överbett, glapp mellan tänder osv. Jag tvekade länge om jag skulle våga göra något åt saken, dels pga tändläkarskräck och dels med rädsla för att resulatet inte skulle bli så som jag önskade. Till slut vågade jag ändå boka tid hos Kent och resultatet blev fantastiskt! Långt över förväntan! Kent använder dessutom en metod som inte förstör dina egna tänder samt att behandlingen är helt smärtfri. Rekommenderas varmt!

Ida
Supernöjd!

Gjorde mina tänder för 2 år sedan hos Kent! 2 framtänder som var sneda och behövde korrigeras. Det gick snabbt och resultatet blev bättre än jag någonsin kunnat drömma om! Rekommenderas STARKT att besöka Kent Nyman om man inte trivs med sitt leende.

Eva
Otroligt bra!

Kent är bäst helt enkelt! Har laminat som jag är otroligt nöjd med. Har man tandläkarskräck så är han helt underbar också, har en humor som slår det mesta. Rekommenderar honom varmt!

Amanda H
Helt otroligt

Jag fick 6 nya laminat på överkäken för bara några dagar sen, är så otroligt nöjd och resultatet är utöver förväntningarna. Trodde aldrig att det kunde se så naturligt ut, kan inte sluta le! Planerar redan inför ännu ett besök för underkäken för det är verkligen värt varenda krona och förstör inte ens egna tänder ! Utan Nymans teknik hade jag aldrig gjort detta! Tusen Tack!

Preben Foxryd